1) STEM-campus Sint-Lambertusinstituut maakt deel uit van de vzw christelijke scholen Briljant, dat via zijn online webwinkel de producten aanbiedt die elke leerling in de betrokken klas nodig heeft om goed te functioneren binnen die klas. Het gaat veelal over gereedschappen en veiligheidskledij. De locker bieden wij vrijblijvend aan. Onze webwinkel stelt zich enkel en alleen ten dienste van de leerlingen van het Sint-Lambertusinstituut en/of hun ouders.

vzw christelijke scholen Briljant, STEM-campus Sint-Lambertusinstituut:
Kerkplein 14, 2220 Heist-op-den-Berg
Telefoonnummer: +32 15 24 12 42
E-mail: webwinkel@sintlambertus.be

De campus behoort tot de vzw christelijke scholen Briljant:
Markt 13, 2590 Berlaar
BE 0461.202.831

2) Wanneer u een bestelling wenst te doen kan dit uitsluitend via de webpagina webwinkel.sintlambertus.be, ook terug te vinden via de site van de school: www.sintlambertus.be waar onderaan een knop “webwinkel” staat. Op deze webpagina kiest u een klas en dan opent een menu met de noodzakelijke attributen. Volg verder de instructies.

3) De op onze webwinkel gepubliceerde prijzen zijn de definitieve prijzen, uitgedrukt in euro’s (€), inclusief btw. De leveringskosten zijn in de prijs begrepen.

4) Op het einde van de bestelprocedure worden u gevraagd enkele verplichte velden in te vullen. Belangrijk zijn de naam van de leerling en de klas, zodat de aankopen bij de leerling terecht komen.

5) Op het einde van de bestelprocedure wordt u, voor het afrekenen van uw aankopen, de volgende wijze van betaling voorgesteld: bancontact. U dient de totale bestelling te betalen op het moment van de plaatsing van de bestelling.

6) De bestelde goederen bestemd voor het volgende schooljaar worden klassikaal geleverd in het begin van de maand september, voor de goederen die besteld worden in de loop van het schooljaar kunnen wij geen vaststaande leveringsdatum garanderen. Wij sturen, onder geen enkel beding, goederen op.

7) Als blijkt dat de door u gekozen maten toch niet passen, kan u de niet passende goederen op een eenvoudige manier in ons magazijn omruilen. Hou er wel rekening mee dat de herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of uw kind het goed fysiek in bezit krijgt.

8) Klachten over goederen dienen ons toe te komen binnen de 8 dagen na de aflevering; na deze termijn zal er geen gevolg gegeven worden aan klachten. Bij ontvangst van de goederen moet er nagegaan worden of de stukken in goede staat zijn.

0